Plavecký oddíl Komety obsadil na Velké ceně města Trutnova první místo

Brno, 8. října 2012 – Plavci Komety Brno otevřeli novou sezónu 2012/2013 víkendovým závodem v Trutnově, kde se uskutečnila prestižní Velká cena města. Modrobílé barvy zde reprezentovali především nadějní žáci a junioři, kteří získali řadu cenných kovů a v celkovém pořadí oddílů obsadili první místo. O závodu informoval tiskový mluvčí Komety Brno Jiří Vlček.

Kraul-plavec-01

V Trutnově se sešla nejen kvalitní domácí konkurence, ale v trutnovském bazénu se představila i celá stovka polských plavců všech věkových kategoriích. Mladí a nadějní plavci Komety vyplavali pro brněnské barvy hned několik desítek cenných kovů. Modrobílé barvy byly vidět při každém vyhlášení. Mezi nejúspěšnější patřili Jakub Tobiáš, Jakub Kočař, Monika Štěpánová, Melánie Srncová, Rostislav Kubický, Michaela Kadlecová.

V hlavním závodě 200 metrů volným způsobem obsadili druhé místo a třetí místo závodníci Komety Brno – druhý Jakub Tobiáš a třetí Jakub Kočař. V celkovém pořadí oddílů obsadila výprava Kometa Brno první pozici a získala putovní pohár. Kometa Brno tak porazila obhájce loňského vítězství z polské Juvenie Wroclaw.

(red)


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...