Fotbalisty druholigové Zbrojovky bude trénovat Petr Čuhel

Brno, 28. listopadu 2011 (MEDIAFAX) - Trenér Petr Čuhel se v pondělí stal nástupcem Róberta Kafky u druholigových fotbalistů Zbrojovky Brno a povede tým v jarní části sezony. Zástupci klubu to uvedli na pondělní tiskové konferenci. Kafka v průběhu podzimu nahradil odvolaného Reného Wagnera a v šesti závěrečných kolech získal se Zbrojovkou 11 bodů. Ani to mu ovšem nestačilo, aby se vyhnul osudu svého předchůdce. Kafkovi bylo nabídnuto místo u třetiligové rezervy a na lavičce A týmu jej nahradí Čuhel.

fotbal_zbrojovka_trener_PetrCuhel

Šestačtyřicetiletý kouč dělal v první lize asistenta mladoboleslavským trenérům Uhrinovi mladšímu, Zajícovi a Ščasnému. V Příbrami pomáhal trenéru Moralesovi, na jaře 2009 tým na čtyři kola vedl jako hlavní trenér. Čuhel za Zbrojovku hrával a loni v létě se do klubu vrátil. Pracoval jako asistent kouče Karla Večeři, po jeho odchodu letos na jaře pomáhal Wagnerovi, ale po sestupu do druhé ligy v Brně skončil.

Petr Říha, foto: FC Zbrojovka Brno

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...