Richard Dostálek fotbalovou kariéru neukončil, zahraje si MSFL za Líšeň

Brno, 7. července 2011 (MEDIAFAX) - Zkušený fotbalista Richard Dostálek zhruba před měsícem ukončil svou profesionální kariéru a začal pracovat pro Zbrojovku Brno v roli funkcionáře. Podle internetových stránek brněnského klubu ale Dostálek s fotbalem nekončí, měl by hrát MSFL za Líšeň.

dostalek_ZbrojovkaBrno

V Líšni, kde Dostálek bydlí, už tento hráč působil na podzim roku 2008. Když tehdy odcházel, slíbil, že se jednou vrátí. A slib chce nyní dodržet. "Vlastně se jen vracím z hostování ve Zbrojovce, protože jsem byl pořád hráčem Líšně," řekl sportovní ředitel Zbrojovky.

Po jmenování do nové funkce bylo jasné, že ve Zbrojovce jako hráč už pokračovat nebude. "Původně jsem chtěl Ríšu přemlouvat, jestli by nám ve druhé lize ještě alespoň půl roku nepomohl. Jakmile byl jmenován sportovním ředitelem, tak bylo jasné, že to nepůjde. Časově by to prostě nešlo skloubit," konstatoval trenér brněnských fotbalistů René Wagner.

Bez aktivního fotbalu si ale Dostálek zatím svůj život nedovede představit, a tak by chtěl vypomáhat Líšni v třetí nejvyšší soutěži. "Chtěl bych odehrát co nejvíc zápasů, ale uvidím, jak to budu všechno zvládat. Je pravda, že v nové pozici sportovního ředitele mám zatím hodně práce," přiznal Dostálek.

René Machálek

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...