Fotbalový útočník Švancara v neděli oblékne dres Zbrojovky Brno

Brno, 24. června 2011 (MEDIAFAX) - Po více než pěti letech oblékne fotbalový útočník Petr Švancara dres Zbrojovky Brno. Moravský klub na svém webu uvedl, že vytoužená posila zasáhne do nedělního přípravného utkání ve Šlapanicích.

svancara-petr250

Brněnský kouč René Wagner plánuje nasadit v úvodním zápase letní přípravy i hráče, o jejichž příchodech nyní klub jedná. Jedním z nich je i autor 50 ligových branek Švancara. Odchovanec Zbrojovky si hledá angažmá od chvíle, kdy se dozvěděl, že Slovácko na něj neuplatní opci, a v tomto týdnu dostal svolení v Brně trénovat. Jeho příchod ale ještě není definitivně dořešen. Třiatřicetiletý forvard naposledy oblékl brněnský dres 13. května 2006. Poté hrál za Inter Bratislava, Žižkov a Slovácko.

"S Petrem v neděli počítám, stejně jako s dalšími novými tvářemi," potvrdil trenér Wagner. Kromě Švancary by měl nasadit ofenzivního záložníka Václava Tomečka a útočníka Martina Doležala z Olomouce a beka Martina Kasálka, jenž působil v Hradci Králové. Jedinou výjimkou bude zřejmě stoper Ivo Zbožínek, jenž přichází ze Zlína, ale trápí jej střevní viróza.

Tým Zbrojovky se v neděli od 17 hodin stane součástí oslav 90. výročí založení klubu SK Šlapanice, který nyní hraje I. A třídu. "Především chceme dobře prezentovat náš klub a přispět k oslavám výročí šlapanického fotbalu. V žádném případě nechci domácí celek podceňovat, ale je pochopitelné, že v tomto utkání bychom rádi nastříleli co nejvíce branek," uvedl trenér Zbrojovky.

Petr Říha, foto - zdroj: FC Zbrojovka Brno

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...