Záložník Zbrojovky Brno Křeček zamířil na hostování do Opavy

Brno, 28. února 2011 (MEDIAFAX) - Fotbalový záložník Lukáš Křeček bude na jaře hostovat ze Zbrojovky Brno v třetiligové Opavě, která se netají postupovými ambicemi. Slezský klub o tom v pondělí informoval na svých oficiálních internetových stránkách.

ZbrojovkaBrno-Krecek-odchazi250

"Lukáš by měl zkvalitnit naši hru směrem dozadu, může nastupovat v záloze nebo v obraně. Uzavřeli jsme půlroční hostování s opcí," uvedl generální manažer SFC Opava Pavel Hadamczik.

Čtyřiadvacetiletý defenzivní záložník Křeček přišel do Brna vloni v lednu z Vlašimi a odehrál za Zbrojovku 14 ligových utkání. V zimě se nevešel do užšího kádru brněnského kouče Karla Večeři, absolvoval test v Dunajské Stredě a nakonec se upsal Opavě, kde v pondělí poprvé trénoval.

"Je tady perfektní zázemí, proti Opavě jsem v minulosti nastoupil za Vlašim, takže jsem věděl, do čeho jdu," řekl Křeček. "Mým osobním cílem je naskočit do základní sestavy. Týmu se daří, takže na jaře musíme navázat na dosavadní výkony a jít za postupem. Lákalo mě také zdejší publikum. Fanoušci navštěvují zápasy v hojném počtu a povzbuzují. Už se těším na první domácí utkání," dodala opavská posila.

Petr Říha

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...