Zbrojovka Brno hlásí změnu soupeře v Turecku

Brno, 24. ledna 2011 - Během tureckého soustředění v únoru fotbalisté Zbrojovky Brno nebudou hrát s bulharským týmem CSKA Sofia, ale s jiným klubem ze Sofie. Svěřenci trenéra Karla Večeři se utkají se Slavií Sofií, brněnský klub informoval o změně v úterý na svém webu.

fotbalista

Původně měla Zbrojovka jet na herní soustředění do Nymburku, ale místo toho se mužstvo nakonec vydá do Turecka, kde odehraje čtyři utkání. "Dostali jsme velice výhodnou nabídku, takže jsme se rozhodli pro změnu," vysvětloval v úvodu zimní přípravy asistent hlavního kouče Petr Čuhel.

Do turecké Antalye odletí svěřenci trenéra Karla Večeři v pátek 4. února, návrat je plánovaný na pondělí 14. února. Kromě Slavie Sofia změří Brňané síly s Cracovií Krakov, Obolonem Kyjev a Ruchem Chorzów.

Generálkou na jarní ligový start bude pro Zbrojovku duel se slovenskou Senicí, které je na programu 19. února, přesně týden před prvním letošním ligovým zápasem na stadionu pražské Slavie.

Program zápasů Zbrojovky Brno na herním soustředění v Turecku:

Neděle 6. února: Zbrojovka Brno - Cracovia Krakov
Úterý 8. února: Zbrojovka Brno - Slavia Sofia
Čtvrtek 10. února: Zbrojovka Brno - Obolon Kyjev
Neděle 13. února: Zbrojovka Brno - Ruch Chorzów

Petr Říha

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...