Staň se muzejním reportérem!

Moravské zemské muzeum představuje výzvu pro děti a studenty, kteří mají chuť natočit vlastní video reportáž pro muzejní návštěvníky v daleké budoucnosti. Oč jde?

Mujezní reportér

 Vytvořte reportáž o tom, co vy sami považujete ve svém okolí za jedinečné, krásné či zapamatováníhodné. Cokoliv se může stát důležitou vzpomínkou, místem zkoumání či předmětem v muzeu a hlavně informací o našem životě v přítomnosti pro budoucí generace.

Mohla by to být věc, kterou máte doma a používáte, ale myslíš si, že tvoji pravnuci již nebudou vědět, k čemu sloužila. Tak to natoč!

Máš babičku, která toho hodně prožila a umí zajímavě vyprávět? Tak to natoč!

Jezdíte s rodinou na kole kolem rybníčku, na kterém vídáš labutě a říkáš si, co tu bude za sto let? Tak to natoč!

Soutěžit se bude ve dvou věkových kategoriích. Odměněn bude každý, kdo se zúčastní, 5 nejlepších autorů v každé kategorii získá hodnotné ceny, které si budou moci sami vybrat z bohaté nabídky muzejních suvenýrů a knih. Všechny reportáže budou zveřejněny na informačních portálech MZM.

Podrobnosti k soutěži najdete na www.mzm.cz v sekci „Pro rodiny“ i na facebooku.

Na FB profilu MZM najdete řadu inspirativních videí z různých oddělení muzea. Mrkněte a přidejte se!


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...