Bývalá ústavní soudkyně Wagnerová vyrazila v Brně do boje o Senát

Brno, 12. září 2012 (MEDIAFAX) - Symbolických třicet dní před volbami oficiálně zahájila ve středu svou senátní kampaň v obvodu číslo 59 Brno-město nezávislá kandidátka Eliška Wagnerová, podporovaná Stranou zelených. Kampaň odstartovala v pasáži Alfa v centru Brna.

eliska_wagnerova_zahajeni

Wagnerová krátce představila hodnoty, které chce ve veřejném životě prosazovat. Jde o úctu k lidské důstojnosti, respekt k principům právního státu a zákaz privatizace těch úkolů státu, za které nese stát ústavní odpovědnost.

"Pasáž Alfa mám prostě ráda. Je to pro mě kulturně-vzdělanostní kout Brna, které má inspirativní atmosféru, jenž i díky HaDivadlu, panu Ženíškovi a Hrdinovi není orientován jen na má dáti – dal," vysvětlila Wagnerová. Zahájení kampaně se zúčastnily brněnské osobnosti ze světa vědy i kultury, o hudební doprovod se postarala šansoniérka Mina Ch. s klavíristou Zdeňkem Králem, vše za pomoci dobrovolníků, na nichž je kampaň Wagnerové postavena.

V samotné kampani Wagnerová plánuje, že to bude právě ona s dobrovolníky, kdo půjde za brněnskými voliči na různá místa volebního obvodu. „Cítím, že je konečně potřeba namísto nakupování drahých billboardů vyjít mezi Brňany, nebát se je oslovit a diskutovat s nimi o problémech, které je pálí,“ uvedla Wagnerová.

Občany také pozvala na besedu konanou 20. září v 19 hodin v Divadle Husa na provázku a na 10. října v 16.30 na Moravské náměstí, kde tou dobou bude stát její "veselá tramvaj". Rovněž oznámila, že každé úterý mezi 16 a 17 hod. bude Brňanům k dispozici v knihkupectví Ženíšek v Pasáži Alfa.

Jiří Nováček, foto, zdroj: eliskawagnerova.cz

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...