Britští Kosheen s podmanivou Sian Evans vystoupí po více než roce opět v Brně

Brno, 17. března 2024 - Po britském a australském turné navštíví britská zpěvačka Sian Evans & Kosheen na podzim znovu Českou republiku. Po odlišném festivalovém vystoupení na Metronome Prague v červnu, zavítá kapela v listopadu do Česka, aby potěšila své početné fanoušky intimnějšími klubovými koncerty a oslavila tak s nimi 25 let své existence na turné pod názvem „Celebrating 25 years of Kosheen“.

foto by Alina Harmash

Právě tato vystoupení jsou pro fanoušky tou nejlepší příležitostí, jak si užít setkání s kapelou nablízko. Na koncertě v Brně přivítá návštěvníky exkluzivní předskokan/předkapela, kterého si pořadatelé prozatím nechávají jako překvapení. Sian Evans & Kosheen vystoupí v Brně, konkrétně 12. listopadu v Sono Music Clubu od 20 hodin.

Kosheen získali celou řadu ocenění za svou jedinečnou směs breakbeatových rytmů, techna a drum'n'bass, kombinované s tradičnějším písničkářským řemeslem, což je společně s uhrančivým zpěvem Sian opravdu síla, a především poznávací znamení celé kapely. Kosheen zahrají během turné všechny své hity v novém hávu a přestaví se v nejlepších klubech po celé republice. V českých klubech budou mít její fanoušci šanci potkat celou kapelu zblízka, sdílet energii a charisma uhrančivé zpěvačky Sian Evans, které berou dech. Koncerty v první půlce listopadu proběhnou v Praze, Jablonci nad Nisou, Plzni, Pardubicích, Brně a Ostravě.

Kosheen působí na hudební scéně již 25 let a patří mezi významné hráče na elektronické scéně. Jejich hudba v sobě mísí různé žánry. Drum, bass, synth-pop, trip hop, dokonce i rock či techno. Tato hudební performace má na svědomí pět řadových alb, přičemž jejich největší hity pochází především z prvních dvou. Z první alba Resist je Hide U, Catch, Suicide nebo Hungry a Harder, z druhého alba s názvem Kokopelli vzešel singl All in my head. Hlavní zpěvačka a členka kapely Kosheen s výrazným hlasem, Sian Evans, jako by nestárla. Svojí životní energií, nadšením a nevšední charismatickou osobností neustále obohacuje svá vystoupení a její dobrá nálada je nakažlivá.

Foto (via presscode): Alina Harmash 


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF

Kulturní akce v Brně

<<  Březen 2019  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
24.05. Animefest 2024..
22.06. INTERCANIS..