Ondřej Brzobohatý představí brněnskému publiku své debutové album Identity

Brno, 20. května 2014 - První sólové, čistě autorské album Ondřeje Brzobohatého nazvané Identity vyšlo 9. května u Supraphonu, hned vzápětí oblíbený muzikant a herec zamířil na JARNÍ KLUBOVÉ TURNÉ 2014, v rámci kterého se již 21. května představí v  brněnském klubu Fléda.

Ondrej Brzobohaty cd01

Fanoušci se mohou těšit na mimořádné setkáním s Ondřejem, jeho hudbou a skvělým hostem - Terezou Černochovou, stejně jako na speciální brněnský křest debutového alba.

Koncert zahájí svým osobitým akustickým setem Tereza Černochová a Tomáš Koudelka, které vystřídá Ondřej se svojí kapelou tvořenou spolužáky z konzervatoře Jaroslava Ježka: bubeník Tomáš Kozelka, saxofonista Matouš Kobylka, baskytarista Jaroslav Pokorný a kytarista Ondřej Fišer. Zazní nejen novinky z aktuálního alba, ale také písničky staršího data, včetně jedné společné právě s Terezou Černochovou.

„Můj šuplík i touha hrát a zpívat si své vlastní písně už praskaly ve švech, a tak jsem se rozhodl, že je na čase s tím něco udělat. Album se skládá z mých autorských písní a inspirací k většině z nich mi byl můj vlastní život v posledních letech. Pokud bych to měl žánrově specifikovat, bude to takový hybrid jazzu, popu, funku a soulu. Zkrátka všeho, co mám rád. Rád bych ale nenudil popem a zároveň neotravoval jazzem,“ poznamenal ke svému prvnímu sólovému albu Ondřej Brzobohatý.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...