J.A.R. a Monkey Business vystoupí na Flédě v dvojkoncertu

Brno, 3. listopadu 2011 — V pátek 11. listopadu vystoupí na Flédě dva velikáni českého funku, a to kapely J.A.R. a Monkey Business. Jako bonus proběhne křest nové knihy Tali Bachtar! dvorního textaře J.A.R. Oty Klempíře. Vystoupení Jednotky Akademického Rap, či krátce J.A.R., proběhne v rámci jejich podzimního turné Dlouhohrající děcka ke stejnojmennému albu, které vyšlo v září tohoto roku. Deska Dlouhohrající děcka je jejich již sedmým studiovým albem a od poslední desky J.A.R. Armáda špásu ji dělí rovných pět let.

kapela-jar

Monkey Business zavítají na Flédu v rámci své tour s názvem Návrat kvartálních pijáků. Monkey Business posbírali během své jedenáctileté historie řadu ocenění, mezi kterými nechybí ani čtveřice Andělů (toho posledního obdrželi v roce 2009 v kategorii Skupina roku) a málo kdo by pochyboval o tom, že patří mezi špičky české pop-funkové scény.

Specialitou dvojkoncertu bude křest a následný prodej nové knihy Tali Bachtar!, pod kterou se podepsal Oto Klempíř, básník, textař, rapper a jeden ze zakládajících členů kapely J.A.R.

J.A.R., MONKEY BUSINESS
Místo: klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum: 11. 11. 2011
Start: 20:00 hod.
Vstupné: 390 Kč (předprodej) / 440 Kč (na místě)

(red)


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...