Strážníci zjišťovali, kde se nacházela nemocná seniorka

Brno, 21. února 2013 - Obavy o zdraví čtyřiaosmdesátileté ženy v Bystrci měly její pečovatelky, které ji marně v jejím bydlišti ve Štouračově ulici kontaktovaly. Požádaly proto strážníky o pomoc, aby zjistily, co se seniorce stalo. Ve čtvrtek to uvedla mluvčí brněnských strážníků Denisa Kapitánčiková.

senior

"Obyvatelka nájemního domu totiž na zvonění a klepání na dveře bytu nereagovala, a tak hlídka městské policie kontaktovala synovce seniorky, který uvedl, že nemá informace o tom, že by žena ze svého domova odcestovala. Strážníci operačního střediska proto zjišťovali všechny dostupné informace, kde by se seniorka mohla nacházet, což se podařilo," řekla mluvčí. 

Strážníci zjistili, že čtyřiaosmdesátiletou ženu odvezli záchranáři do nemocnice kvůli zhoršení jejího zdravotního stavu. Veškeré podrobnosti o zdravotním stavu ženy a její hospitalizaci proto městská policie sdělila také příbuznému seniorky.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...