Při požáru rodinného domu v Brně se zranila jedna žena

Brno, 21. listopadu 2012 (MEDIAFAX) - Hasiči likvidovali v noci na středu požár rodinného domu v Brně, při kterém vznikla škoda přes půl milionu korun. Žena skončila s popálením a podezřením na nadýchání zplodin v péči záchranářů, řekl mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Haid.

hasici-auta250

Hasiči dostali oznámení o události okolo druhé hodiny ranní. "Hořel obývací pokoj v prvním patře třípodlažního domu. Při příjezdu bylo všech 10 obyvatel mimo objekt," uvedl Haid.

Podle něj se snažila jedna z přítomných žen oheň uhasit a popálila se na rukách. Záchranáři ji převezli do nemocnice i s podezřením na nadýchání zplodin. Jednotky měly situaci pod kontrolou za více než půl hodiny, do dvou hodin od výjezdu požár zlikvidovaly.

"Příčinou byla nejspíš technická závada na nabíječce baterie. Škoda podle původního odhadu pravděpodobně přesáhne půl milionu korun," dodal.

Lenka Horáková

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...