Policie uzavřela kvůli požáru trávy Husovický tunel v Brně

Brno, 6. srpna 2012 (MEDIAFAX) - Požár trávy zkomplikoval v pondělí dopravu v Husovickém tunelu v Brně. Policie okolo půl hodiny odkláněla dopravu, informoval mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Haid. Hasiči dostali oznámení o požáru po poledni. "Hořela travnatá plocha nad vjezdem do tulenu ve směru od Tomkova náměstí. Kvůli riziku zakouření tunelu a pohybu požárních vozidel byla nejprve snížená rychlost a později tunel uzavřen z obou stran," uvedl Haid.

Hasici-haseni-hadice-KT-01

Požár trávy na ploše zhruba 10 na 50 metrů dostali hasiči během půl hodiny pod kontrolu a během dalších minut jej zlikvidovali. Po dobu zásahu odkláněla policie provoz. Okolo třičtvrtě na jednu se auta dostala do tunelu ve směru od Tomkova náměstí, po 13. hodině byl obnovený provoz také ve směru od Králova Pole.

Lenka Horáková, ilustrační foto: Kryštof Turek

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...