Policie našla v Brně hledaný vůz

Brno, 14. března 2012 (MEDIAFAX) - Policie v Brně zjistila při kontrole automobilu značky Mercedes, že je vůz hledaný. Vpředu měl neměckou registrační značku vyrobenou z papíru, informoval ve středu Jakub Ghanem z brněnské městské policie. Na podezřelé vozidlo upozornili policii začátkem týdne svědci. "Posádka automobilu zastavovala projíždějící vozy na přivaděči k dálnici D1 v Novém Lískovci," uvedl Ghanem.

Policie-pomahat-a-chranit-KT_thumb

Podle něj hlídka vyrazila na místo a uviděla pomalu jedoucí auto se zapnutými výstražnými světly. "Řidič zrychlil a odbočil k benzinové stanici. Policisté zjistili, že posádku tvoří tři rumunsky hovořící lidé. Zadní značka byla plechová, ale přední byla vyrobená z papíru. Ověřováním vyšlo najevo, že je vůz hledaný," dodal Ghanem s tím, že případ si převzala cizinecká policie.

Lenka Horáková, ilustrační foto: Kryštof Turek

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...