Hypermarket Albert ve Vaňkovce otevřel po měsíční rekonstrukci

Brno, 10. října 2023 – Necelý měsíc trvala modernizace hypermarketu Albert v brněnské Galerii Vaňkovka. Zákazníkům nyní nabízí vzdušný design, a ještě pohodlnější a rychlejší nákup, široký výběr čerstvých a zdravých potravin a mnoho inovací. Nechybí mezi nimi ani elektronické cenovky a teplotní čidla, či rozšíření pokladní zóny. Díky technologiím a novému vybavení ušetří obchod více než třetinu energií.

albert vankovka po rekonstrukci

Modernizovaný obchod je kompaktním hypermarketem, který obslouží týdně přes 45 tisíc zákazníků a který je koncipován jak pro velké rodinné nákupy, tak pro rychlé doplnění zásob, například pro večeři a snídani. Do prodejny obchodník přenesl nejúspěšnější prvky a celkový styl z Alberta na pražském Chodově, který získal v Diamantové lize kvality ocenění nejlepšího obchodu v Česku. Zákazníky potěší moderní materiály v přírodním stylu i vybavení a vzdušný design.

Ve srovnání s ostatními Alberty překvapí zákazníky poloha oddělení ovoce a zeleniny, které je hned u vstupu. V obchodě dále najdou všechny oblíbené úseky, jako je pekárna s vlastní výrobou, obsluhované pulty lahůdek a masa. Novinkou je sushi stánek, ve kterém mohou vidět i samotnou přípravu čerstvého sushi.

Chybět nesmí ani oddělení Zdravě s Albertem, kde jsou stovky výrobků, které vychází vstříc zdravému životnímu stylu i speciálním potravinovým nárokům a dietním omezením. Toto oddělení nemusí zákazníci složitě hledat, nově je přímo uprostřed prodejny.

K rychlejšímu odbavení slouží velká zóna se samoobslužnými pokladnami. Celkem zde zákazníci mohou využít kromě 6 obsluhovaných i 18 samoobslužních kas. „To je pro nás asi největší novinkou. Původně jsme jich tu měli pouze pár a jelikož máme hodně zákazníků z kanceláří a škol či těch, kteří spěchají na blízké nádraží, jistě toto rozšíření ocení,“ komentuje jednu z velkých změn na prodejně manažer prodejny Jan Pivka a dodává „K urychlení nákupu pomáhají nově i ruční skenery, se kterými si zákazníci sami naskenují zboží, které vkládají rovnou do tašky a pak ho stačí jen zaplatit. Myslím, že toto zákazníci také velice ocení.“

Foto: archiv Albert


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

Veletrhy, konference a semináře

<<  Červenec 2020  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
25.05. MINERÁLY BRNO 2024..
04.06. URBIS 2024..

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF