3Dwiser na MSV představí aplikace 3D tisku v českém průmyslu

Brno, 17. září 2018 – Společnost 3Dwiser, přední český dodavatel 3D tiskových technologií a služeb, představí na říjnovém Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně nejnovější trendy aditivní výroby.

3d tisk

Na stánku v pavilonu A se mohou návštěvníci těšit na výběr 3D tiskáren včetně letošní novinky Ultimaker S5, 3D skenery a také novinky z oblasti průmyslových materiálů pro 3D tisk, odolných kompozitů a kovů. Chybět nebudou ani reálné ukázky využití 3D tisku v českém průmyslu a výrobě od zákazníků společnosti 3Dwiser. MSV začíná 1. října na brněnském výstavišti.

3Dwiser představil Ultimaker S5 v květnu a tiskárna okamžitě vzbudila zájem řady průmyslových firem o profesionální stolní 3D tisk. Novinka přináší celou řadu významných vylepšení, například větší tiskový objem, dotykové ovládání nebo možnosti dvoumateriálového tisku s čidlem pohybu tiskové struny. „Ultimaker S5 vyvolal velkou poptávku díky kombinaci spolehlivosti, všestrannosti a výkonnosti. Někteří naši zákazníci si tiskárnu odváželi už přímo ze slavnostního uvedení. Ani zdaleka však nejde o jedinou atraktivní novinku naší letošní expozice,“ připomíná Tomáš Soóky, spoluzakladatel a jednatel společnosti 3Dwiser.

Na stánku si návštěvníci budou moci zblízka prohlédnout nejen tiskárny Ultimaker, ale také aktuální modely 3ntr, Formlabs, Markforgeda další, včetně mnoha praktických ukázkových výtisků. 3Dwiser na MSV předvede (exkluzivně v Česku) i nové průmyslové materiály pro 3D tisk od české spole čnosti Fillamentum. Tematicky se bude stánek věnovat i 3D skenování.

Atraktivní součástí expozice budouukázky využití 3D tisku v různých odvětvích průmyslu a výrobyna výtiscích zákazníků společnosti 3Dwiser, kteří využívají aditivní výrobu z polymerů i kompozitů v každodenní praxi. Mnohým z nich pomáhá 3D tisk s projekty, které by dříve nebyly realizovatelné vůbec, nebo za podstatně vyšší investice času i finančních prostředků. Rostoucí zájem o aditivní výrobu ukazují i celková data ze světového trhu za rok 2017, kde se objem obchodu s 3D tiskárnami zvedl o více než 31 %.

„Srdečně vás zveme do naší expozice na jubilejním 60. Mezinárodním strojírenském veletrhu. Rádi vás inspirujeme při zavádění 3D tisku na míru potřebám vaší firmy i při výběru osvědčených postupů aditivní výroby pro vaše konkrétní projekty,“ zve na setkání začínající 1. října v Brně Tomáš Soóky.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

Veletrhy, konference a semináře

<<  Březen 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce

Žádné události

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF