Home Credit International nově i ve Spielberk Tower

Brno, 5. března 2013 - Pětaosmdesát metrů vysoký mrakodrap Spielberk Tower získal dalšího nájemce. Po společnosti Honeywell, jejíchž cca 100 zaměstnanců sídlí od loňska ve dvou patrech této budovy, se sem v polovině letošního roku nastěhuje firma Home Credit International.

spielberk-tower-b-roman-fisa

Tato společnost je součástí Home Credit Group, předního poskytovatele spotřebitelského financování ve střední a východní Evropě a v Asii, a patří do mezinárodní finanční skupiny PPF.

„Ve Spielberk Tower bude pracovat více než 400 specialistů na informační technologie, odkud budou zajišťovat služby pro pobočky firmy jak v Evropě, tak na asijském kontinentu,“ uvedl Jiří Kostečka, manažer pronájmů z CTP.

Zdroj: CTP, ilustrační foto: Roman Fiša


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...