OREA Wellness Hotel Santon obdržel prestižní cenu TOP odpovědná firma 2012

Brno, 12. listopadu 2012 - Soutěž TOP odpovědná firma 2012, jejíž cílem akcentovat význam udržitelného a odpovědného podnikání pro společnost, zná své vítěze. Výsledky hodnocení byly oznámeny 8. listopadu na galavečeru v České národní bance. V kategorii TOP odpovědný hotel a restaurace se umístil i brněnský Hotel Santon.

orea-wellness-hotel-santon

OREA Wellness Hotel Santon vnímá téma společenské odpovědnosti a ekologie jako přirozenou součást svého fungování. Je již 3. rokem organizátorem farmářských trhů a hlavním organizátorem projektu  Festival zdraví a pohody, partnerem projektů nadace Veronica a jejich záchranných ekologických aktivit.

"K našim počinům nás vede respekt ke vzájemnému společnému žití v našem regionu a snažíme se pomáhat k jeho rozvoji a šťastnějšímu bytí nás všech.  Odměnou za naše počiny bude, pokud v budoucnu inspirujeme další firmy, aby šli cestou společenské odpovědnosti  a slova etika, lidé, komunita, odpovědnost a rozvoj se stanou  součástí života každého z nás. Tímto oceněním jsem velmi postěni a zároveň je pro nás zavazující“, říká ředitel hotelu Ing. Hynek Dvořáček.

Soutěž TOP odpovědná firma se konala pod záštitou předsedy vlády ČR Petra Nečase a paní Miroslavy Němcové - předsedkyně poslanecké sněmovny.

Foto: www.orea.cz


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...