Společnost CTP byla oceněna ve dvou kategoriích CIJ Awards 2011

Brno, 5. prosince 2011 - Po úspěchu v soutěži CzechInvestu začátkem listopadu získala společnost CTP další významné ocenění. Ve středu 23. listopadu byly vyhlášeny výsledky prestižní soutěže v oblasti developmentu pořádané již pojedenácté časopisem Construction & Investment Journal. Jako nejlepší projekt mezi obchodními parky zvítězil CTPark Brno II a ředitel CTP Remon Vos byl oceněn v kategorii Industry Leadership Award. Hodnocení jednotlivých kategorií probíhá prostřednictvím on-line hlasování více než 100 ředitelů společností činných na poli realit, kteří jsou zároveň čtenáři časopisu Construction & Investment Journal.

CTP_CIJ_Awards_R.Vos_B.Wilson

„Vážíme si toho, že hlasující ocenili druhou fázi CTParku Brno a věříme, že se tento obchodní park bude i nadále úspěšně plnit novými a hlavně spokojenými nájemci,“ uvedl Remon Vos, ředitel společnosti CTP.

Ocenění projektů závisí na komerčním úspěchu projektu, profesionalitě a odbornosti developera, poloze a dostupnosti projektu, obtížnosti a technických specificích a v neposlední řadě také na kvalitě realizace. To vše nejlépe splňoval obchodní park CTPark Brno II, který získal nejvíce hlasů. V tomto projektu byly nedávno postaveny 4 nové haly o pronajímatelné ploše 100 000 m2. Největšími nájemci jsou společnosti Wistron a Kompan. Výstavba CTParku Brno II bude pokračovat na jaře příštího roku a to na ploše o velikosti cca 120 tisíc m2 z celkových cca 420 tisíc m2, které loni získala společnost CTP od města Brna ve výběrovém řízení na prodej pozemků. Investice do druhé fáze CTParku Brno prozatím dosáhla 70 miliónů eur, v první fázi to bylo 120 miliónů eur. V obchodním parku aktuálně pracuje cca 4 300 lidí.  

Také hodnocení osobností v kategorii Industry Leadership Award, které letos získal právě Remon Vos z CTP, vychází z anonymního hlasování nejvyšších představitelů komerčních subjektu působících v segmentu developmentu.

CTP je vedoucím developerem komerčních nemovitostí v České republice. Hlavní činností společnosti je síť 36 CTParků, které se nacházejí po celé České republice, Slovensku, Rumunsku a Polsku. Další součástí aktivit společnosti je Spielberk Office Centre v Brně (vlajková loď kancelářských projektů CTP), Axis Office Park a CTZone (inteligentní řešení pro malé a střední podnikatele). Celková plocha, kterou CTP provozuje, představuje 1 650 000 m2, očekávaný příjem z pronájmu pro rok 2011 činí 105 miliónů eur.

(red), foto: CTP


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...