CTP získala úvěry na financování svých projektů ve výši 40 milionů eur

Praha, 17. října 2011 (MEDIAFAX) - Developerská firma CTP získala úvěry na financování svých projektů ve výši celkem 40 milionů eur (990 mil. Kč), nejnověji podepsala úvěrovou smlouvu s VÚB/Intesa na 20 milionů eur. Firma to sdělila v pondělí. Získané prostředky od VÚB/Intesa firma použije na financování výstavby CTParku Mladá Boleslav. Nedávno CTP uzavřela nové úvěrové smlouvy také s ČSOB na 12 milionů eur a s Volksbank Real Estate na osm milionů eur. Tyto finanční prostředky budou sloužit k financování projektů ve výstavbě pro klienty, jako jsou ViskoTeepak, ABB, Raben/Wincanton a Kühne & Nagel.

Penize-eura-stos-01

„Naším cílem pro letošní rok bylo zvýšení počtu našich finančních partnerů z pěti na osm. Proto si velmi ceníme důvěry těchto bankovních institucí v naši firmu a její projekty a věříme, že spolupráce bude přínosem pro obě strany,“ uvedl generální ředitel CTP Remon Vos.

CTP má v současnosti ve výstavbě nové budovy s celkovou plochou 225 000 metrů čtverečních určené pro mezinárodní i tuzemské nájemce, kteří se zaměřují převážně na výrobu, výzkum, vývoj a IT odvětví.

CTP je vedoucím developerem komerčních nemovitostí v České republice. Hlavní činností společnosti je síť 36 CTParků, které se nacházejí po celé České republice, Slovensku, Rumunsku a Polsku. Další součástí aktivit společnosti je Spielberk Office Centre v Brně (vlajková loď kancelářských projektů CTP), Axis Office Park a CTZone (inteligentní řešení pro malé a střední podnikatele). Celková plocha, kterou CTP provozuje, představuje 1,65 milionu metrů čtverečních.

Libor Popela

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...