Letošní Autosalon začíná!

Brno, 3. června 2011 (MEDIAFAX) - Na brněnském výstavišti zahájí v pátek tiskovým a odborným dnem veletrh Autosalon Brno 2011, expozice na něm rozloží 208 vystavovatelů. Širší veřejnost bude mít do areálu přístup od soboty 4. června.

autosalon

Na autosalonu se představí nejen nejnovější modely vozů s klasickými spalovacími motory, ale také rychle se rozvíjející technologie výrobců v oblasti alternativních pohonů, především elektromobilů. K napjatě očekávaným premiérám patří například hybridní Opel Ampera, luxusní Audi A6, praktický Citroën DS4, stylový Range Rover Evoque nebo modernizované modely Jaguar XK a XF. Návštěvníci si budou moci prohlédnout i koncepty Škoda Vision D, sportovní Peugeot EX1, originální kupé Citroën Survolt nebo Opel Zafira Tourer.

"Ale také nabídka sériově vyráběných vozů bude pozoruhodně široká a potěší i milovníky sportovní jízdy," uvedla marketingová manažerka akce Jana Hraběová. Třeba Škoda do Brna přiveze akční Fabii Monte Carlo a Volkswagen se pochlubí mimo jiné nejsportovnějšími modely Golf R a Scirocco R.

Pavilon A letos zase nabídne rozšířenou výstavu veteránů Classic Show. Pořadatelé mysleli i na řidičky a připravili pro ně doprovodný program Žena a auto. Chystají se např. testovací jízdy, módní přehlídky, taneční vystoupení a kosmetické poradenství nebo každodenní soutěže o zajímavé ceny. V rámci tohoto programu proběhne i anketa Lady Car 2011 o nejlepší vůz pro ženu, který vybere VIP porota.

Autosalon Brno 2011 nabídne na čisté výstavní ploše 32 721 metrů čtverečních expozice 208 vystavovatelů a pořadatelé očekávají obdobně vysokou návštěvnost jako v roce 2009, kdy si veletrh prohlédlo přes 100 000 lidí. Areál výstaviště bude pro veřejnost otevřený od soboty 4. června do středy 8. června vždy od 9 do 18 hodin a ve čtvrtek 9. června od 9 do 17 hodin. V pátek 3. června je tiskový a odborný den.

Libor Popela

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...