Kentico Software se dostal na první místo Fast 50 Central Europe

Společnost Kentico software, dodavatel publikačního systému Kentico CMS, byla vyhlášena nejrychleji rostoucí technologickou firmou v ČR dle prestižního žebříčku Fast 50 Central Europe vyhlašovaného poradenskou společností Deloitte. Růst obratu firmy o 1 781 procent za uplynulých pět let zajistil firmě prvenství v rámci ČR a čtvrté místo v středoevropském regionu. Žebříček Technology Fast 50 je každoročně sestavován společností Deloitte a představuje seznam nejdynamičtěji se vyvíjejících středoevropských firem v technologickém odvětví. Více informací o žebříčku Fast 50 naleznete na www.fast50ce.com.

Společnost Kentico software s.r.o. dodává kompletní publikační systém Kentico CMS for ASP.NET, jenž pomáhá zákazníkům v 84 zemích jednoduše vytvářet profesionální webové stránky, on-line obchody, komunitní portály a intranety. Od založení společnosti v roce 2004 rychle roste počet klientů využívajících tento produkt až k dnešním více než dvěma tisícům zákazníků. Společnost Kentico software s.r.o. je Microsoft Gold Certified Partner a je také členem partnerského programu Microsoft Visual Studio Industry Partner. V roce 2010 byla společnost Kentico software s.r.o. oceněna společností Deloitte v soutěži FAST 50 jako nejrychleji rostoucí technologická firma v ČR.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...