Zažijte Brno na veletrhu REGIONTOUR 2017!

Brno, 20. prosince 2016 - Město Brno se na lednovém veletrhu cestovního ruchu REGIONTOUR představí společně se svými partnery v nové expozici, která přiláká návštěvníky zažít alespoň kousek z toho, co naše město nabízí. Architektura, kultura, zábava, dotek historie, věda a inovace, to je BRNO!

REGIONTOUR.regiontour foto sch134

Autentickou atmosféru Brna v expozici podpoří symboly města, a především doprovodný program městských institucí a partnerů. Účastníci se tak mohou těšit na virtuální prohlídku hradu Špilberk, reality show přímého přenosu ze světa zvířat brněnské zoo, ukázky pokusů z interaktivních vědeckých center Vida! a Mendelianum, ochutnávky typických drinků z brněnské barmanské scény a další pestrý program.

Zástupci Turistického informačního centra představí novinky a top akce pro brněnskou turistickou sezónu 2017. Pro návštěvníky jsou také připravené speciální veletržní akce, jako například zvýhodněné vstupenky do Národního divadla Brno až s 50% slevou, soutěžní kvíz o ceny nebo možnost nákupu nových suvenýrů s brněnskými motivy. Chybět nebude ani prezentace partnerských měst Brna, mezi kterými můžete čekat Lipsko, Charkov, Kaunas, Poznaň, Sankt Pölten, Stuttgart, Rennes, Voroněž a Debrecen.

Ve čtvrtek 19. ledna jsou veletrhy přístupné odborníkům, od pátku do neděle pak široké veřejnosti. Navštivte expozici města Brna a nechte se inspirovat doprovodným programem k novým zážitkům při poznávání Brna. Více informací najdete na www.regiontour.cz.

KSM MMB


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...