U židenických kasáren hrozí kolony kvůli opravě železničního mostu

Brno, 9. července 2015 – Průjezdný pouze jeden jízdní pruh v každém směru. Právě tak bude vypadat až do 6. srpna dopravní omezení na ulici Svatoplukova před židenickými kasárnami. Z důvodu opravy železničního mostu zde musí řidiči počítat s možným zdržením a kolonami.

dopravni zacpa

„V období od 1. července do 6. srpna zde bude probíhat v rámci modernizace železnice v úseku Brno – Maloměřice a Brno – Židenice sanace železničního podjezdu, která si vyžádá částečnou uzavírku silnice I. třídy,“ upozorňuje mluvčí jihomoravského krajského úřadu Eliška Holešinská Windová.

Stavební práce se uskuteční ve třech etapách tak, že vždy bude zachován průjezd jedním jízdním pruhem v každém směru jízdy včetně zajištění průjezdu všech nákladních automobilů. „Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi exponovaný a kapacitně přetížený úsek Velkého městského okruhu, lze očekávat kolony a zdržení při cestování,“ doplnila Windová.

(red, tof)


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...