Brno zaujalo prezentací na veletrhu REGIONTOUR

Brno, 20. ledna 2014 - Podpora tuzemského cestovního ruchu a incomingu v České republice – to byly hlavní cíle 23. ročníku mezinárodního veletrhu turistických možností REGIONTOUR, který se uskutečnil ve dnech 16.–19. ledna v pavilonu P na brněnském výstavišti. Návštěvníky kromě kvalitních informací z oblasti cestovního ruchu zaujal atraktivní doprovodný program a možnost vyzkoušet si některé volnočasové aktivity.

Foto regiontour 2014 mmb

Město Brno se představilo ve společné výstavní expozici s brněnskými institucemi působícími v oblasti cestovního ruchu, kultury a sportu.  

Prezentovány byly novinky v  nabídce turistických možností a kompletní informace o turistických atraktivitách města, jako je vila Tugendhat, hrad Špilberk, brněnské podzemí nebo hvězdárna s novým digitáriem. Pozornost byla věnována také 160. výročí narození hudebního skladatele Leoše Janáčka a roku 2014 jako Roku Leoše Janáčka. Návštěvníky zaujala vitrína s exponáty souvisejícími s osobou skladatele a jeho figurína v životní velikosti.

Součástí brněnské expozice byla také prezentace 12 zahraničních partnerských měst. V letošním roce si Brno připomíná 25 let partnerství s německým Stuttgartem, který na veletrhu REGIONTOUR dostal příležitost k větší prezentaci doplněné ochutnávkou německých regionálních vín.

Zdroj: MMB


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...