Na RegioJet Music Festu bude pivo čepovat osobně i Radim Jančura

Brno, 28. března 2017 - Společnost RegioJet připravujeme hudební megafestival, který se bude konat v červnu ve stejné dny, jako soutěžní přehlídka ohňostrojů Ignis Brunensis, tedy 3. 6., 7. 6., 10. 6., 14. 6. a 17. 6. V těchto pěti dnech nabídne hudební festival interprety jako Tata Bojs, Lenny, Anna K. a další. Vstup na festival bude volný a čepovat pivo na něm prý bude osobně i majitel RegioJetu Radim Jančura.

RegioJet Music Fest

Festival, na kterém vystoupí v pěti dnech víc než dvacítka kapel z České i Slovenské republiky, bude pro návštěvníky zcela zdarma. „Mottem celé akce je 'Takový jiný festival', a to proto, že i ve službách a dopravě, které nabízíme svým klientům, se snažíme dělat všechno jinak, po svém. Přistupujeme tak i k festivalu, proto bude pro návštěvníky vstup volný," říká za organizátory Přemysl Vícha, obchodně marketingový ředitel STUDENT AGENCY. A dodává: „Kromě výborných kapel nabídneme návštěvníkům i kvalitní pivo, které se bude na místě čepovat."

Hudební produkce RegioJet Music Festu začne vždy v odpoledních hodinách, festival samotný bude vrcholit vždy asi půlhodinu před soutěžní show Starobrno Ignis Brunensis. „Moment, kdy se nad Brněnskou přehradou rozzáří ohňostroje, si návštěvníci Regio Jet Festu maximálně užijí. Festival bude totiž na tzv. Rakovecké pláži, takže všem bude stačit otočit se k přehradě a pohled na ohňostroj si vychutnat," dodává Vícha.

Na organizaci celého festivalu se budou podílet zaměstnanci Holdingu STUDENT AGENCY, čepovat pivo přijde i sám majitel Radim Jančura.

Kromě zmiňovaných interpretů Tata Bojs, Lenny nebo Anny K. na festivalu vystoupí třeba UDG, Lake Malawi, O5 a Radeček a další. Hlavní „tahouny" festivalu doplní i méně známí interpreti, kteří mají návštěvníkům co nabídnout – výběrem např. energičtí Los Perdidos nebo slovenský zpěvák a kytarista Peter Juhás.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...