Rybí speciality zaplaví o víkendu park na Kraví hoře

Brno, 31. srpna 2016 - Během prvního zářijového víkendu ožije park na Kraví hoře neobvyklou atmosférou. V pořadí již šestá vlna tsunami s názvem Slavnosti moře totiž doslova zaplaví celý areál parku rybími specialitami. Na ojedinělé akci předvedou pod otevřeným nebem na rybích grilech své kulinářské umění kuchaři předních brněnských restaurací, jako například Bistro Ocean48, Retro Consistorium, La Bouchée, Ristorante Pizza, Holiday Inn a spousta dalších.

morska ryba

Návštěvníci Slavností moře si kromě rybích specialit pochutnají také na kvalitních moravských vínech, italském proseccu, kávě či zmrzlině. A nebude chybět ani ústřicový bar. „Celou akci doprovodí latinské rytmy a electro jazz a ve spolupráci s příspěvkovou organizací Brno-střed Káveeskou bude zajištěn bohatý doprovodný program pro děti, jako například interaktivní hry, výtvarné workshopy, skákací hra anebo divadelní představení,“ uvedl Martin Baráček, který je spolumajitelem pořadatelské rodinné firmy Ocean48.

V průběhu dvoudenní akce bude možné shlédnout videoprojekce filetování tropických ryb, soutěž v otevírání ústřic a absolvovat edukativní workshop o způsobu chovu, lovu, zpracování a dopravě ryb do České republiky.

Bonusem pro návštěvníky Slavností moře bude zpřístupnění Sportovního a rekreačního areálu Kraví hora, který je také příspěvkovou organizací Brno-střed. Díky prodloužené otevírací době budou moci zájemci využít plavecký bazén a to po celou dobu konání akce. „Dále bude k dispozici odpočinková lounge zóna v podobě velkého stanu tzv. tripple jehlan, který nabídne zastřešenou plochu a možnost využít sedací pytle nebo lehátka,“ dodal Martin Baráček.

Vstup na akci je zdarma, placení bude probíhat pomocí speciálních čipových karet, které si návštěvník zakoupí před vstupem do areálu a nabije na požadovanou hodnotu. Nabíjení karet bude možné během celého víkendu a platnost končí v neděli 4. 9. po skončení akce. Všechny nevyčerpané prostředky budou navráceny návštěvníků v místě konání akce bez poplatku. Ceny jednotlivých jídel se budou pohybovat okolo 130 korun, všechny pokrmy bude možno si nechat zabalit s sebou.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF