V Botanické zahradě vystaví exotické papušky i morčata

Brno, 5. listopadu 2015 - Od 6. do 8. listopadu se ve sklenících Botanické zahrady Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity v Brně na ulici Kotlářské uskuteční výstava barevných a postavových kanárů, evropského, exotického ptactva a morčat.

papusek botanicka zahrada Brno

„Ke zhlédnutí zde bude například oblíbený mluvící papoušek, dále mnoho druhů dalších papoušků jako papoušek zpěvavý, královský a tyrkysový, korely, rosely, andulky a další exotičtí ptáci jako kanáři, zebřičky, rýžovníci a amadiny. Kromě toho budou letos pro velký zájem vystavena i morčata, jde o soutěžní zvířata, která jsou určena k chovu, k vidění bude i morče bez chlupů vhodné pro alergiky,“ uvedla Magdaléna Chytrá z Botanické zahrady.

Otevřeno je denně od 9 do 16 hodin a je možné zhlédnout všechny skleníky i venkovní zahradu.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...