Slaňování psů a další atrakce nabídne Den bezpečnosti a zábavy

Brno, 4. září 2014 -  V sobotu 6. září se v areálu hypermarketu Globus uskuteční Den bezpečnosti a zábavy. Akce, která potrvá od 14 do 18 hodin, nabídne návštěvníkům atraktivní ukázky práce policistů, hasičů a kynologů. Součástí bude také doprovodný dětský program.

policie cr policista

„Pro diváky je připravená přehlídka policejní výzbroje i výstroje a nebudou chybět ani ukázky kriminalistických metod, například braní otisků prstů. Lidé nahlédnou rovněž do výcviku služebních psů a uvidí zásah při zadržování pachatele. Záchranná brigáda kynologů zase předvede slaňování psů ze střechy hypermarketu. Na programu je také prohlídka hasičského vozu a ukázka hašení požáru,“ vypočítává mluvčí hypermarketu Pavla Hobíková.

Pořadatelé Dne bezpečnosti a zábavy nezapomněli ani na malé návštěvníky, pro které si připravili různé soutěže. Děti rozdělené do tří věkových kategorií budou například projíždět dopravní hřiště na čas na kole a koloběžce a zaskotačit si budou moci i na skákacích hradech.

Ve spolupráci s hypermarketem Globus akci pořádají: Policie ČR, Městská policie Brno, Sbor dobrovolných hasičů JSDH Brno - Soběšice, Záchranná brigáda kynologů Jihomoravského kraje ČR.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...