Díky Porsche Brno vyroste nové hřiště pro brněnské děti

Brno/Praha 20. května 2014 – Společnost Porsche Brno, člen sítě Porsche Inter Auto CZ a autorizovaný prodejce vozů značky Volkswagen, zvítězila za podpory sportovních a běžeckých nadšenců a všech příznivců firmy v soutěži „Auta poháněná srdcem“ projektu RunBlue, s neuvěřitelným počtem 3 335 309 uběhnutých metrů na běžeckém trenažéru. Pro město Brno tak vybojovala výstavbu nového dětského hřiště od společnosti Volkswagen.

porsche brno run blue vitezstvi

Soutěž se konala od 31. března do 10. května, symbolicky 42 dní před startem jubilejního dvacátého Volkswagen Maratonu Praha.

„Z vítězství jsme nadšeni! Jen díky obrovskému zapálení pro dobrou věc a touhy pomoci všech zúčastněných se nám podařilo společně vybojovat nové dětské hřiště pro město Brno. Těší nás, že se sešlo tolik lidí, kteří se tohoto projektu chtěli zúčastnit. Tímto všem běžcům osobně děkuji za podporu,“ říká Michael Schindler, ředitel Porsche Brno.

Soutěže „Auto poháněná srdcem“ pro běžeckou i širokou veřejnost, která byla součástí projektu „Run Blue.“ společnosti Volkswagen, se zúčastnilo pět autosalónů Volkswagen v pěti městech České republiky – v Brně, Děčíně, Praze, Českých Budějovicích a ve Zlíně. Principem soutěže bylo uběhnout co nejdelší vzdálenost na běžeckých pásech, které byly umístěny přímo v showroomech Volkswagen. Prakticky po celou dobu soutěže udržovala společnost Porsche Brno vedení. Dramatické běžecké souboje o prvenství se odehrávaly především v posledních dnech se soupeřem z Děčína, který nedal Brňanům nic zadarmo. K vítězství Brna přispěl enormní zápal do hry všech zúčastněných, rozhodoval každý uběhnutý metr.

Do boje o nové dětské hřiště, jehož základna bude vystavěna z použitých nebo vadných pneumatik od společnosti Volkswagen, se zapojila různorodá skupina lidí různých povolání a sportovního zaměření, nezávisle na věku. Poděkování za podporu patří nejen zaměstnancům a klientům společnosti Porsche Brno, ale i všem zúčastněným občanům města Brna, organizacím a sportovním klubům, kteří tento projekt podpořili.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF