V zoo rozsvítí v neděli vánoční strom, děti s ozdobami mají vstup zdarma

Brno, 28. listopadu 2013 - První adventní neděli 1. prosince je již potřetí připraveno „Rozsvícení vánočního stromu“. Návštěvníky čeká Vánoční vesnička, svátečně laděný program a od 12:30 jednotné vstupné 20 korun. Program na pódiu před Beringií začne ve 14:00 a hosty budou herečka Chantal Poullain a primátor města Brna Roman Onderka.

bancicka vanocni stromecek

První prosincová neděle bude mít i letos předvánoční atmosféru se stánky s lidovými řemesly a oblíbenými dílničkami pro nejmenší návštěvníky. Zájemci si budou moci pochutnat na sladkých i slaných specialitách. U výběhů budou probíhat oblíbená komentovaná krmení medvědů ledních, medvědů kamčatských, lemurů, bizonů a drápkatých opic. Na pódiu před Beringií vystoupí od 14:00 žáci muzikálové sekce ZUŠ Smetanova pod vedením Jany Matysové, zatančí děti z Dětského folklorního souboru Javorníček a ty nejmenší potěší návštěva zvířátek přímo pod vánočním stromem.

Návštěvníci si budou moci koupit novou knihu Chantal Poullain a nechat si ji od autorky osobně podepsat. Paní Chantal společně s primátorem Romanem Onderkou rozsvítí v 16:00 sedmimetrový vánoční strom pro zvířata, který zoologické zahradě věnovaly Lesy Města Brna. Děti, které přinesou vlastnoručně vyrobenou vánoční ozdobu, budou mít vstupenku do zoo zdarma.

Hlavní program (pódium před expozicí Beringie)

  • 14:00  Zahájení -  ředitel Zoo Brno Martin Hovorka
  • 14:10  Muzikálová sekce ZUŠ Smetanova 8, Brno pod vedením Jany Matysové
  • 14:45 Lamy a poníci pod vánočním stromem - povídání o zvířatech
  • 15:00 Zdobení vánočního stromečku
  • 15:10 Chantal Poullain- pozvánka na autogramiádu
  • 15:20 Dětský folklorní soubor Javorníček Brno
  • 15:55 Adventní přání s primátorem Romanem Onderkou, Chantal Poullain a ředitelem Zoo Brno Martinem Hovorkou
  • 16:00 Rozsvícení vánočního stromu

Zdroj: Zoo Brno


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...