Lidé mohou ode dneška vybírat vánoční strom, který ozdobí náměstí Svobody

Brno, 15. října 2013 – Dnešním dnem spouští Turistické informační centrum města Brna hlasování o tom, který strom letos ozdobí vánoční náměstí Svobody. Stejně jako v předešlých letech byli do hlasování zařazeni tři kandidáti, ze kterých lidé do 17. listopadu zvolí vítěze.

vanocni strom250

Lidé mohou vybírat ze dvou smrků ztepilých o výšce 13 a 12 metrů a šestnáctimetrové jedle ojíněné. Podle organizátorů jsou všechny tři stromy z revíru Školního lesního podniku Masarykův les Křtiny, který se opět stal oficiálním partnerem Brněnských Vánoc. Letos pro Brněnské Vánoce dodá v pořadí už 89. vánoční strom.

V minulém roce vyhrál hlasování veřejnosti šestnáctimetrový smrk ztepilý. O tom, který strom bude na náměstí Svobody vztyčen letos, mohou lidé hlasovat do neděle 17. listopadu na oficiálních stránkách TIC Brno přímo ZDE.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...