Do ZOO za zábavou se strážníky či na křtiny zebřího hřebečka

Brno, 7. srpna 2013 - Aktivní zábava pro malé i velké návštěvníky je v sobotu připravena v brněnské zoologické zahradě, kde se již potřetí uskuteční akce s názvem Se strážníky za zvířátky. Od 9 do 15 hodin bude na Mniší hoře pro rodiny s dětmi připravena dobrodružná soutěžní stezka a za úspěšně zodpovězené otázky mohou malí dobrodruzi získat od Městské policie Brno hezké dárky.

zebra

Při plnění úkolů na jednotlivých stanovištích se mohou děti zabavit připravenými atrakcemi, strážníci přivezou do areálu zahrady například skákací pytle nebo „prohazovadlo“, které otestuje přesnou mušku při vrhání míčků. Stanovišť bude celkem sedm a soutěžní mapku si mohou děti vyzvednout na prvním z nich - na Tygřích skalách. Do programu se zapojí i Jednotka psovodů, která nabídne ukázku poslušnosti služebních psů. Hlídka předvede také součásti služební výstroje, jako jsou helmy, neprůstřelné vesty a speciální rukávy pro výcvik psů.

V sobotu také proběhnou na Safari v brněnské zoo křtiny hřebečka zebry Chapmannovy, který se narodil ve druhé polovině června. Chovatelé mu spolu s adoptivními rodiči dali jméno Falco.

Adoptivní rodiče, firma EFKO, pokřtí malou zebru společně s chovateli v 15:00 u výběhu na Safari. Už od 13:00 budou probíhat také kreativní dílničky, kde budou mít děti možnost potisknout si svoji figurku Igráčka i zebry. Dalším lákadlem tohoto slavnostního dne bude foto-tabule se zebrou, u které se budou moci děti vyfotit a odnést si tak památku na tento zebří den.

(red)


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF

Kalendář vinařských akcí

Kulturní akce v Brně

<<  Březen 2020  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Nejbližší akce
24.05. Animefest 2024..
22.06. INTERCANIS..