Velikonoční řemeslná dílna čeká o víkendu na děti v Kids Clubu

Brno, 29. března 2012 – Možnost ozdobit skleněné misky jarními motivy a připravit se tak na blížící se velikonoční svátky budou mít rodiče s dětmi tuto sobotu 31. března 2012. Kids Club brněnského Bauhausu totiž bude od 9.00 do 14.00 hodin patřit dětské řemeslné dílně. Všechny potřebné materiály včetně misek a svíčky dostanou děti zdarma a s dekorací jim pomohou školení odborníci.

Kids_club_deti

Do vyrobených misek si pak malí kutilové mohou dát svá velikonoční vajíčka a pomlázku. Každý navíc získá jako odměnu pravou pracovní zástěru a čepici KIDS CLUBu Bauhaus. Přijďte spolu s dětmi a užijte si rodinný víkend plný kreativity a pohody! Kid Club je určen dětem od 4 let a v doprovodu rodičů.

(red)


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...