Na Zelený čtvrtek zezelená pivo, brněnské dominanty i hudební kluby

Brno, 13. dubna 2017 – Zelený čtvrtek je tu – a s ním i Zelené pivo, které letos už podvanácté uvařili sládci v pivovaru Starobrno. Stejně jako v předchozích letech pití Zeleného piva obohatí i doprovodný program. Brno se tak na Zelený čtvrtek 13. dubna zazelená se vší parádou!

zeleny spilberk

Koncerty a zábava na Mendláku: Bohatý hudební i doprovodný program si milovníci piva mohou užívat v Pivovarské restauraci, Pivnici a na terase. Z hudebních vystoupení vybíráme koncerty skupiny Laura a její tygři (19:00 hodin) a Michala Hrůzy (21:00 hodin). Během odpoledne si ve svátečně vyzdobené restauraci mohou všichni přítomní lidově řečeno „zablbnout“ – rozdávat se budou tvarovací balonky, hostesky budou zájemce obdarovávat fotkami z Polaroidu, k dispozici budou razítka a další drobnosti k zpříjemnění nálady. Na památku si hosté mohou odnést domů fotografie, pořízené ve fotokoutku.

Zelené památky: Už vloni Brňany nadchly zeleně nasvícené památky včetně dominanty města – Špilberku. Letos se kromě tohoto hradu, jezdecké sochy Jošta na Moravském náměstí a orloje na náměstí Svobody v premiéře rozzáří i průčelí Mahenova divadla na Malinovského náměstí.

Zelené exkurze v pivovaru: Úplnou novinkou jsou „zelené“ exkurze do pivovaru. „Letos poprvé chystáme na tento den i speciální termíny exkurzí v pivovaru, které budou zdarma. Provádět budou naši nejlepší pivovarníci, včetně sládka pivovaru,“ konstatovala manažerka značky Starobrno Zdenka Mindlová.

Šalina Pub: Další příležitost, jak si užít Zelený čtvrtek, nabízí vyhlídková jízda ve speciální hospodě na kolejích, tzv. Šalina pubu. Na palubě se tudíž čepuje pivo, v tomto případě samozřejmě Zelené. Na okruh centrem Brna Šalina vyjede ze smyčky na Mendlově náměstí v 17:00, 18:00, 19:00 a 20:00 hodin. Jízdenka u průvodčího na místě (bez konzumace piva, platí se zvlášť) stojí 60 korun.

Hudební kluby: Mladší lidé i letos jistě ocení příležitost vypravit se na „after party“ Hrnem Brnem se Starobrnem v šesti známých brněnských klubech. Vstupné se platí jednorázově, na celý večer činí 100 korun, a to bez ohledu na počet navštívených míst. K přesunům mohou návštěvníci využít autobusovou dopravu.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...

prehled_vinotek_v_Brne3-FIN

Přihlášení k odběru měsíčníku Šalina v PDF

Kulturní akce v Brně

<<  Červen 2019  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Nejbližší akce
24.05. Animefest 2024..
22.06. INTERCANIS..