Dvůr Městského divadla Brno bude hostit Burčákobraní

Brno, 20. srpna 2013 – Poslední prázdninový víkend bude v Divadelním dvoře Městského divadla Brno patřit burčáku. Návštěvníci akce budou moci od pátku 30. srpna do neděle 1. září ochutnat první moravský burčák, ale také pestrou nabídku vín z Adámkova vinařství včetně série Karla Rodena.

burcak nalevani

„Součástí akce bude také bohatý doprovodný program, moderovaný herci Městského divadla Máriou Lalkovou a Michalem Isteníkem, ve kterém se prostřídá tradiční moravská cimbálovka a harmonikář," uvedl Tomáš Franzki z Vinné galerie, která je spolupořadatelem akce. „K jídlu budeme připravovat speciality z grilu, upečeme domácí chléb a koláče, nabídneme i moravské sýry a jiné chuťovky," dodal.

Během Burčákobraní se také uskuteční degustace vín s odborným výkladem sommeliera, kuchařská show šéfkuchaře Brixton gastro Jaroslava Kolbasovského, soutěže s vinnou tématikou o zajímavé ceny nebo koncerty rockových kapel Lidopop a Souperman.

Návštěvníci se mohou těšit také na představení z legendárního muzikálu Kočky, vystoupení studentů muzikálového herectví JAMU a večerní projekce filmů s vinařskou tématikou Bobule 1 a 2 a filmu Martin a Venuše.

Akce se koná za každého počasí. Pořadateli akce jsou Městské divadlo Brno, Brixton-gastro a Vinná galerie.

(red)


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...