Pivofest 2012 již o tomto víkendu. Známe program!

Brno, 11. září 2012 – V pátek 14. září začíná ve dvoraně Městského divadla Brno na Lidické ulici Pivofest 2012. A jak se na správné pivní slavnosti sluší, nebude chybět velký pivní stan, profesionální výčepy a různé druhy piv společnosti Heineken, která je generálním partnerem akce. Pro návštěvníky budou po celý víkend připraveny také nevšední pivní koktejly, občerstvení, včetně domácího uzeného a pečeného selete, a samozřejmě doprovodný program plný soutěží a muziky. O podrobnostech akce informovali pořadatelé, vstup na Pivofest je zdarma.

pivofest

Vlajková loď Heinekenu Starobrno představí svá nepasterizovaná, kvasnicová a nefiltrovaná piva a rovněž pšeničný speciál – Dožínkové pivo. Na čepu budou také další piva spadající do skupiny Heineken a to Krušovice, Louny, Březňák, Dačice, Zlatý bažant a Zlatopramen. V průběhu Pivofestu se budou podávat i nevšední míchané pivní koktejly. V restauracích Nekonečno a Boulevard návštěvníci ochutnají také čepovaná piva dalších pivovarů, jako např. Dalešický pivovar, Poutník Pelhřimov, Pivovar Janáček (Uherský Brod), Pivovar Vyškov, Svijany, Černá hora a Plzeňský Prazdroj.

K lahodnému pivu patří odjakživa dobré jídlo. Pochutnat si budete moci na pečeném selátku na rožni, na několika druzích steaků a domácím uzeném mase. Podávat se bude i pikantní guláš z vyzrálé hovězí kližky a k tomu všemu čerstvě upečený domácí chléb se slaninou. K mání budou i nakládané pivní speciality naší vlastní výroby.

Pro návštěvníky bude připraven zábavný program plný soutěží s pivní tématikou, dobrá muzika a bohatá tombola. Zábavu si mohou užít nejen dospělí, ale i děti, pro které bude připraven v průběhu celé akce skákací hrad.

Program Pivofestu 2012 ve dvoraně Městského divadla Brno

Pátek 14. září

- 18:00 Zahájení Pivofestu

- 18:15 Kapela „Ukulele Orchestra jako Brno" – I. vstup

Sdružení amatérských ukulelistů z Brna (V netradičním podání prezentuje skladby od Rolling Stones, Nirvany, Leonarda Cohena, Billa Haleyho, Ritchieho Valense, AC/DC, Boba Marleyho, Michaela Jacksona, Iggyho Popa, The Clash, Toma Jonese, Amy Winehouse, Depeche Mode, Steppenwolf, Kinks, Elvise Presleyho, Beatles...)

- 19:30 Soutěže s pivní tématikou

- 20:00 DJ Veselý Krokodýl – reprodukovaná hudba

- 21:00 Kapela „Ukulele Orchestra jako Brno" – II. vstup

- 22:00 Tombola a vyhlášení piva dne

- 22:30 DJ Veselý Krokodýl – reprodukovaná hudba

 

Sobota 15. září

- 11:00 DJ Veselý Krokodýl – reprodukovaná hudba

- 12:00 Harmonikář Martin Obr – dlouholetý externí člen orchestru MdB (lidové písničky)

- 13:00 DJ Veselý Krokodýl – reprodukovaná hudba

- 14:30 Přednáška p. Bohuslava Kandrnála, obchodního sládka a živé legendy pivovaru Starobrno, s pivní tématikou (škola čepování piva)

- 15:00 Cimbálová muzika Lubomíra Graffeh – účinkují členové Vojenského uměleckého souboru „Ondráš" (Hudební bloky jsou sestaveny ze slovanských lidových melodií)

- 17:00 Harmonikář Martin Obr – dlouholetý externí člen orchestru MdB (lidové písničky)

- 18:00 Muzikálové vystoupení a Jazzové trio – studenti 3. ročníku muzikálového herectví JAMU, ateliér Stana Slováka

- 19:00 DJ Veselý Krokodýl – reprodukovaná hudba

- 22:00 Tombola a vyhlášení piva dne

- 22:30 DJ Veselý Krokodýl – reprodukovaná hudba

 

Neděle 16. září

- 11:00 DJ Veselý Krokodýl – reprodukovaná hudba

- 12:00 Harmonikář Martin Obr – dlouholetý externí člen orchestru MdB (lidové písničky)

- 13:30 Cimbálová muzika Lubomíra Graffeh – účinkují členové Vojenského uměleckého souboru „Ondráš" (Hudební bloky jsou sestaveny ze slovanských lidových melodií)

- 15:00 DJ Veselý Krokodýl – reprodukovaná hudba

- 17:00 Zakončení Pivofestu (vyhlášení piva Festu)

 

Akci pořádá společnost Brixton-gastro, s.r.o.

ilustrační foto: Archiv pořadatelů


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...