Zápasy Komety se budou promítat i na obřích plátnech na Zelňáku

Brno, 13. dubna 2017 - Patříte mezi fanoušky modrobílých a nepodařilo se vám získat lístky na finálová utkání do DRFG Arény? Nemusíte zoufat! Pořádně nabušená atmosféra bude panovat i na Zelném trhu. Budou zde umístěny hned rovnou dvě obří obrazovky, na nichž se budou promítat přímé přenosy zápasů brněnské Komety proti libereckým Bílým tygrům.

hokej led

„Radnice městské části Brno-střed obdržela žádost o pořádání veřejné projekce finálových hokejových zápasů Komety Brno na Zelném trhu ve dnech 14. až 27. dubna. Radní na svém mimořádném jednání žádost pořadatelů schválili,“ potvrdila Denisa Kapitančiková, mluvčí ÚMČ Brno-střed.

Finálovou série zápasů brněnské Komety, která si zahraje o titul mistra extraligy s Bílými tygry z Liberce, mohou fanoušci hokeje sledovat na 2 velkoplošných obrazovkách na Zelném trhu. Poprvé proběhne veřejné promítání utkání v pátek 14. dubna v 16:00 hodin odpoledne. Dvě obrazovky o rozměrech 7 x 4 metry budou umístěné v horní části Zelného trhu po stranách pódia, na kterém poběží doprovodný program. Návštěvníci přímých přenosů se budou moci občerstvit u některého ze stánků. Budou zde i mobilní toalety.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...