První venkovní zastřešené kluziště v centru Brna vyroste u Pavillonu

Brno, 12. listopadu 2015 - Mrazivých nocí přibývá a ke slovu se brzy dostanou také zimní sporty. Jedním takovým typickým je bruslení. I letos bude v Brně v provozu řada venkovních zimních kluzišť. Poprvé však se otevře unikátní venkovní zastřešené kluziště a navíc přímo v centru Brna. Zimní kluziště v parku Koliště, u restaurantu Pavillon, oficiálně zahájí sezónu 1. prosince.

venkovni kluziste brno

Jeho předností je využití ledové plochy za každého počasí, může sněžit sebevíc, venkovním radovánkám nic bránit nebude. U příležitosti slavnostního otevření, budou moci návštěvníci ochutnat speciální PAVILLON guláš s domácím chlebem.

Tak jako vloni i letos si zde budou moci zájemci vypůjčit brusle přímo na místě. Děti do 5 let mají navíc vstupné zdarma. Vstupné bude 50 Kč/osobu. Otevírací doba bude každý den od 15 až do 21 hodin, o víkendu bude prodloužená již od 10 hodin.

Zahřát se budete moct nejen samotným bruslením, ale také teplými nápoji a klasicky svařákem. Nabízené zde bude i lehké občerstvení. Výjimečnosti tohoto místa je také možnost pronájmu celého kluziště pro různé oslavy či akce. Kluziště je možné si propůjčit už od jedné hodiny za cenu 790 Kč/hod. V průběhu zimy jsou plánované i tematické akce pro veřejnost.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...