Závodiště Brno-Dvorska oslaví výročí dostihy

Brno, 19. června 2012 – Dostihové závodiště Brno-Dvorska zahájí v sobotu 23. června již 16. sezónu ve své novodobé historii. Velkou atrakcí u této příležitosti bude hlavní závod steeplechase, neboli překážkový dostih na 4100 metrů Letní brněnská steeplechase a hlavní rovinový dostih Letní moravská míle na 1600 metrů, kterých se zúčasní nejlepší jezdci a trenéři z České republiky. Brány závodiště se otevřou v 13.30 hod.

dostihy_veronika_zemanova

V doprovodném programu návštěvníci shlédnou dostihy poníků, seskok parašutistů na cíl, pro děti bude připravena jízda na ponících a projížďky v kočáře.

ilustrační foto: Veronika Zemanová, archiv pořadatelů


Související články:

Komentáře 

 
0 #1 Slávek 2012-06-19 05:43
Píšete zasvěceně o Brně a místopisné názvy neumíte. To je ostuda veliká. Ta část Brna se jmenuje DVORSKA... do Dvorsk, o Dvorskách... atdatd.

Slávek
 

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...