Kometa se dnes představí na Slavii, brněnští fanoušci do Prahy prý nepřijedou

Praha, 14. října 2011 (MEDIAFAX) - Hokejová Tipsport extraliga pokračuje v pátek šesti zápasy 11. kola. Vysočanská O2 arena, kde hraje domácí zápasy pražská Slavia, přivítá Kometu Brno, jejíž fanoušci vyhrožují kvůli cenám vstupenek bojkotem utkání. Stalo se už téměř tradicí, že když do O2 areny přijeli hokejisté Brna, doprovodily je tisíce příznivců, kteří i v Praze vytvořili svému týmu domácí atmosféru.

HC-Kometa-Brno-Petr-Podrouzek_thumb

Někteří z nich však často házeli různé věci na led, dostávali se do konfliktů s pořadatelskou službou a dokonce i vrhali láhve s pitím na domácí střídačku.

Vedení Slavie se to rozhodlo zohlednit v ceně vstupného a lístky na Kometu jsou dražší než na ostatní celky v extralize, což se moravským fanouškům pochopitelně nelíbilo. Do Prahy tak prý nepřijedou, utkání by měli sledovat na velkoplošné obrazovce v brněnské Kajot areně.

Program pátečních zápasů 11. kola Tipsport extraligy:

17.00 Třinec - Pardubice
17.30 Mountfield - Karlovy Vary
17.30 Zlín - Vítkovice
17.30 Kladno - Plzeň
17.30 Litvínov - Liberec
18.15 Slavia - Kometa

Ondrej Huml, ilustrační foto: Petr Podroužek

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...