Italský fotbalový obránce Migliorini může konečně nastoupit za Zbrojovku

Brno, 29. března 2011 (MEDIAFAX) - Čekání italského fotbalisty Marka Miglioriniho na vyřízení formalit ohledně jeho příchodu do Zbrojovky Brno je u konce, o víkendu by se proto mohl mladý stoper poprvé objevit v nominaci na zápas. Klub o tom informuje na svém webu.

1FC_Brno-Zbrojovka-travnik250

Devatenáctiletý Migliorini absolvoval s prvoligovým mužstvem celou zimní přípravu, jeho příchodu na Moravu bránily nevyřízené formality. Zbrojovka se však s jeho mateřským klubem Chievem konečně dohodla na půlročním hostování s následnou opcí. "V úterý by měl být Markovi vystaven registrační průkaz. Nic nebrání tomu, aby mohl být nominován pro nedělní ligový zápas s Teplicemi," uvedl sekretář brněnského klubu Martin Novák.

Migliorini by v případě potřeby vypomohl i třetiligové juniorce Zbrojovky. "Už se moc těším, až poprvé nastoupím v brněnském dresu k mistrovskému zápasu. Čekání už bylo nepříjemné," prohlásil italský fotbalista.

Petr Říha

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...