PR

Akce roku pro podnikové služby letos v Brně

Robotika, automatizace, umělá inteligence. Nábor a motivace zaměstnanců s pomocí technologií. Nové pracovní preference mladých zaměstnanců. Kanceláře budoucnosti. Vzdělávání. To je jen zlomek témat, která dnes rezonují v oboru podnikových služeb. Věnovat se jim bude 5. výroční konference ABSL, která proběhne 18.-19.10. v Brně.

 

VUTIUM vydává pro studenty středních a vysokých škol technického směru knihy a učebnice

VUTIUM nakladatelství Vysokého učení technického v Brně vydává pro studenty středních a vysokých škol technického směru knihy a učebnice.

 

Nenechte se utopit v dluzích z podnikání, zvolte oddlužení

Zkusili jste podnikat a nevyšlo to podle vašich představ? Spadnout do dluhů je snadné, jak se z nich ale dostat ven? Oddlužení OSVČ je jedna z posledních příležitostí, jak se znovu postavit na nohy. Využijte ji.

   

Vždy je ten správný čas na ICT školení

Proč nechat školit své IT pracovníky? Tato otázka trápí nejednoho majitele prosperující firmy. Zásada zní, že je nutné „neusnout na vavřínech" a věnovat se dalšímu rozvoji své firmy a zaměstnanců. Je však zrovna ICT školení skutečně tak důležité a co vaší společnosti přinese?

 

Hledáte vhodné místo na svatbu? Máme pro vás tip!

Svatba by měla být radostnou událostí, proto je důležité neponechat při její přípravě nic náhodě. Co si však budeme povídat, nejdůležitější je vhodné místo. Také vás to čeká? A na co všechno je nutné při výběru restaurace myslet?

   

Jiří Očadlík ohlásil odchod ze společnosti Thermo Fisher Scientific

RNDr. Jiří Očadlík, generální ředitel brněnského centra výrobce elektronových mikroskopů Thermo Fisher Scientific opouští společnost po více než dvaceti letech. Novým ředitelem společnosti se stává Ing. Hynek Peřina, dosavadní ředitel výroby.

 

Nové menu Bageterie Boulevard slibuje gurmánské zážitky plné „superfoods"

Nové jarní CHEF MENU přináší čerstvé chutě z prosluněného pobřeží Jaderského moře, z italského Marche. Inspiraci v kraji přezdívaném Palmová riviéra našel executive chef La Collezione, Radek Hasman. Ten pro Bageterií Boulevard navrhl nové jarní Chef Menu, které nyní startuje. Díky jeho invenci najdeme v každém z chodů výborné ingredience, jako je například zdravými tuky „našlapané" avokádo, minerály překypující řasy wakame či perla gurmánského světa – lanýže.

   

Strana 14 z 26

rulet

Průvodce kasinovými hrami v Brně: Od rulety po video automaty

Brno je městem známým pro zajímavé památky, skvělé restaurace, divadla a univerzity. Mimo jiné je ale také místem, kde si můžete legálně a bezpečně vyzkoušet různé kasinové hry. V neustále kvetoucí moravské metropoli naleznete širokou nabídku her od klasické rulety až po moderní automaty jak pro pravidelné návštěvníky, tak pro příležitostné hráče. V...