Novým brněnským radním se stal Libor Šťástka, nahradil ministra Pavla Blažka

Brno, 4. září 2012 (MEDIAFAX) - Zastupitelstvo města Brna v úterý zvolilo do funkce radního starostu Brna-střed Libora Šťástku (ODS). Ve funkci nahradil stranického kolegu Pavla Blažka, který se stal ministrem spravedlnosti a na svůj post v regionální politice proto rezignoval.

LIBOR-STASTKA

"Koalice tvořená ODS s ČSSD se ukázala jako životaschopná a dělá rozhodnutí ve prospěch města. Rád budu v této práci nápomocný," prohlásil Šťástka, který je starostou brněnské centrální části.

Zastupitelé pak ve veřejné volbě Šťástku ve funkci radního potvrdili. Získal všech 31 koaličních hlasů, všichni opoziční zastupitelé se naopak hlasování zdrželi.

Osmatřicetiletý Šťástka je absolventem právnické fakulty Masarykovy univerzity, zastupitelem je deset let, poslední čtyři roky je i starostou Brna-střed.

Jiří Nováček, foto: www.liborstastka.cz

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...