I mezi svátky nabídne Divadlo Bolka Polívky zajímavý program

Brno, 19. prosince 2017 - Zpříjemnění a obohacení svátečních dnů kulturními zážitky nabízí Divadlo Bolka Polívky. Bezprostředně po Vánocích ve středu 27. prosince se zde odehraje dojemný příběh Šest tanečních hodin v šesti týdnech s charismatickou Chantal Poullain a sympatickým Martinem Krausem v hlavních rolích, o den později se pak mohou především fanoušci francouzského jazyka a hudby těšit opět na Chantal Poullain, tentokrát ovšem jako zpěvačku v rámci jejího koncertu chansonů.

divadlo bolka polivky chantal

Začátky obou akcí jsou plánovány na 19.00. A pokud si pospíšíte, můžete své blízké potěšit pod stromečkem rovnou vstupenkami, které si lze zakoupit v předprodeji divadla na Jakubském náměstí.

Středa 27. 12. – Šest tanečních hodin v šesti týdnech
Strhující herecký duet pro Chantal Poullain a Martina Krause o lidské osamělosti a nikdy neumírající naději v lepší zítřky. Šest týdnů tance, šest týdnů porozumění a hledání společné řeči. Madame Lily Harrison si najímá Michaela Minettiho, aby ji naučil swing, tango, valčík, foxtrot, cha-chu a moderní tanec. Oba prochází těžkým životním obdobím a i přesto, že spolu zdánlivě nemají nic společného, nakonec najdou společnou řeč a vzájemně si pomůžou.

Čtvrtek 28. 12. – Koncert Chantal Poullain
Nezaměnitelný, hluboko posazený hlas, uchu lahodící francouzština, jazzové trio pod vedením saxofonisty Štěpána Markoviče, s Ondřejem Kabrnou u klavíru a Janem Kořínkem hrajícím na kontrabas – to jsou atributy charakterizující hudební svět Chantal Poullain. S osobitým šarmem zpívá jednak vlastní písně, ale zejména tradiční francouzské šansony. Koncert moderuje svou svéráznou češtinou a každým slovem, tónem šíří pozitivní energii a pohodu. Stačí se zaposlouchat a rázem se v myšlenkách ocitnete v útulném pařížském baru, daleko od spěchu a shonu…


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...