Benefiční koncert na hvězdárně podpoří handicapované děti

Brno, 26. listopadu 2015 - Slezská diakonie a její brněnská střediska Poradna rané péče DOREA a ELIADA, poskytující odlehčovací a asistenční služby rodinám s dětmi se zdravotním postižením, zve širokou veřejnost na benefiční koncert. Ten se uskuteční v neděli 29. listopadu v 17.30 na brněnské hvězdárně.

noty osnova

Na benefičním koncertě vystoupí hudební těleso Ars Brunensis Chorus, pod taktovkou dirigenta Dana Kalouska, spolu s hosty, sólistou na bicí Pavlem Fajtem, houslovým virtuosem Zdeňkem Svozilem a klavírní mistryní Martinou Mergentalovou. Večerem bude provázet a doprovodný program uvádět moderátorka Gabriela Mrkvicová.

Součástí koncertu bude vystoupení studentů JAMU pod vedením paní Marie Bravencové a také aukce děl mladých umělců z Brna a děl z arteterapií, které vytvořili děti ve středisku ELIADA Brno. Vše za příjemné atmosféry, podbarveno hudebním doprovodem a zakončeno přípitkem a občerstvením.

Tímto benefičním koncertem se chce Slezská diakonie, při příležitosti 25. výročí svého vzniku a desetiletého působení v regionu Jihomoravského kraje, představit široké veřejnosti. Cílem je také poděkovat všem, kteří se podílejí na její činnosti.

Výtěžek z prodaných vstupenek bude prostřednictvím středisek PRP DOREA a ELIADA použitý pro rodiny s dětmi s fyzickým, mentálním i kombinovaným postižením, ke zkvalitnění a rozšíření sociálních služeb Slezské diakonie v Jihomoravském kraji.

Cena vstupenky je 250 Kč (studenti a senioři 190 Kč), předprodej vstupenek je možný přes rezervační systém Hvězdárny a planetária Brno.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...