Obrazy z cest opět na brněnském letišti

Brno, 16. června 2015 (PR) - Na brněnském letišti se opět představuje další ročník výstavy „Kde se létá vzhůru“ s téměř stovkou fotoobrazů z cyklu OBRAZY Z CEST projektu Dušana Procházky. Výstava byla zahájena 15. června a potrvá až do 30. září.

obrazy z cest letiste Brno

Touto výstavou chtějí amatérští autoři sdruženi internetovým portálem www.obrazyzcest.cz podpořit brněnské letiště, jakožto významnou dopravní křižovatku, umožnit cestujícím nahlédnout do světů blízkých i vzdálených, ale také zviditelnit město Brno, Jihomoravský kraj i místní významné subjekty. Výstava se letos koná pod záštitou hejtmana Michala Haška a je opět dárkem autorů Letišti Brno a.s.

Výstava obohatí všechny prostory letiště. Srdce výstavy najdete v neveřejném prostoru odletové haly, kde budou vystavena témata „Pobřeží jižní Evropy“ a „Magický svět“. Představí se zde cestopisné i náladové obrazy z cest po Evropě, zemích Asie, severní a jižní Ameriky i blízkého východu. V příletové hale pak návštěvníky přivítají obrazy Jihomoravského kraje i krásy města Brna. Své práce zde budou prezentovat nejen galeristé portálu www.obrazyzcest.cz, ale i hosté.

Významné je i sponzorské zázemí výstavy, které se podařilo pro akci získat. Hlavními partnery výstavy jsou pojišťovna Generali a Angelini Pharma ČR. Dalšími partnery, kteří projekt podporují již tradičně, jsou známé brněnské firmy jako Veletrhy Brno, Centrála cestovního ruchu Jižní Morava, Automotodrom Brno, cestovní kanceláře Čedok a FIRO-tour, CARDION, Brother International CZ, DOSTING, Hotel Brno Royal Ricc a další.

Produkci celé akce zajišťuje již tradičně firma Propag servis Brno. Děkujeme všem za podporu projektu Kde se létá vzhůru.

Vyšlo v Brno Business & Style

Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...