Výstava Bodies Revealed pro mimořádný zájem prodloužena do ledna

Brno, 25. listopadu 2014 - Edukativní výstava Bodies Revealed, kterou lze již téměř pět měsíců navštívit v brněnské galerii Vlněna prodlužuje dobu svého trvání. Vzhledem k velkému zájmu z řad veřejnosti, zatím výstavu navštívilo více něž osmdesát tisíc návštěvníků, se doba otevření prodlužuje až do 25. ledna 2015.

vystava bodies brno

Výstava plánuje otevřit své brány i během státních svátků, jedinou vyjímkou bude 24. a 25. prosince kdy zůstane zavřena. Na Silvestra bude možné výstavu navštívit do 15:00 hodin, na Nový rok zůstane výstava zavřena.

Bodies Revelaed má za sebou úspěšné turné po celém světě. I česká zastávka výstavy, která odkrývá i ta největší tajemství lidského těla, je návštěvnicky velmi úspěšná. Výstava je unikátní zejména v autentičkosti. Všechny exponáty, které jsou v brněnské Vlněně k vidění pocházejí z opravdových lidských těl.

Návštěva výstavy je velmi zajímavá pro doplnění hodin biologie nebo anatomie v rámci školní výuky. I proto je výstava hojně vyhledávaná školními exkurzemi. Kromě samotných exponátů, kterých je na výstavě více něž dvě stě, čekají na návštěvníky také vyškolení medici, jenž jsou připraveni odpovídat na veškeré otázky týkající se funkcí lidských těl. Díky prodloužení otevření výstavy tak mají další zvědaví návštěvníci možnost zhlédnout nevšední podívanou a současně se poučit.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...