Vstupenky na ZAZ v Brně opět v prodeji, pořadatelé uvolnili VIP lístky

Brno, 18. listopadu 2014 – Nejpopulárnější francouzská zpěvačka současnosti ZAZ přijede 1. prosince do Brna a hala Vodova bude praskat ve švech. Kapacitu využijí fanoušci do posledního místečka. Vstupenky se prodávaly od začátku září a už měsíc před koncertem hlásili pořadatelé „vyprodáno“.

zaz koncert brno hala vodova velka

Od 19. listopadu však mají všichni obdivovatelé okouzlující Francouzky ještě jednu šanci se do našlapané haly dostat. Do prodeje jde totiž limitovaná edice exkluzivních VIP vstupenek. Zlaté stojí 1790 Kč a platinové 2790 Kč. Prodávají se výhradně na webu nejkoncerty.cz.

„Zájem o vstupenky je stále obrovský. Už od začátku měsíce přijímáme denně řadu mailů a telefonátů s dotazy, zda je možné vstupenky ještě nějakým způsobem získat. Jelikož někteří čestní hosté nevyužili naše pozvání, rozhodli jsme se nyní tato exkluzivní místa nabídnout fanouškům,“ říká Vilém Spilka, umělecký ředitel pořádajícího JazzFestu Brno. Do prodeje tak pořadatelé uvolnili několik desítek VIP vstupenek. Se zlatými vstupenkami získají fanoušci dárek v podobě CD od ZAZ a garantovaný přednostní vstup bez front, takže při včasném příchodu můžou zamířit rovnou pod pódium. Platinové vstupenky zaručují také dárek v podobě CD a vstup bez front, ale navíc ještě DVD ZAZ, sezení na exkluzivních místech a po koncertě vstup do VIP zóny s rautem. Více informací o aktuálním stavu prodeje a zbývajících vstupenkách se zájemci dočtou na webu a Facebooku Nejkoncerty.cz.

ZAZ, vlastním jménem Isabelle Geffroy, zpívá odmalička, studovala na hudební škole a obdivuje Boba Marleyho, Ellu Fitzgerald a Bobbyho McFerrina. Od roku 2001 prošla nejrůznějšími bluesovými a jazzovými kapelami, s nimiž vystupovala v marocké Casablance, Baskicku, Japonsku, Kolumbii, na Sibiři nebo u egyptských pyramid. V roce 2006 se vrátila do Paříže a trochu hudebně tápala. Vše se změnilo po setkání s producentem Kérredinem Soltanim, který pro ni složil hit Je Veux. Ten jí otevřel cestu na velká pódia nejen ve Francii, ale po celé Evropě. V Česku si získala tisíce fanoušků při svých vystoupeních na ostravských Colours, nyní k nám přijíždí poprvé v rámci svého vlastního turné. To se váže k její druhé desce Recto Verso. ZAZ sice 10. listopadu vyšlo nové album Paris, ale show k němu začne připravovat až na začátku příštího roku.


Související články:

Lema Clinic úspěch ocenění globální cenou

Kvalita zdravotní péče a hodnota poskytovaná pacientům jsou měřeny nejen úspěchem nabízených léčebných metod, ale také pověstí v odvětví. Lema Dental Clinic zaznamenala mimořádný úspěch získáním ocenění „Nejlepší zubní klinika v Evropě“ v roce 2023. Nacházející se v srdci Istanbulu, Lema Clinic obdržela toto prestižní ocenění jako důkaz svých vysokých...